×
IMPLICĂ-TE

Campania caritabilă “Bucurii de Paști pentru vârstnicii din s. Scoreni”

La inițiativa Dnei Lucia Staver, pe parcursul lunii aprilie curent a fost organizată Campania Caritabilă “Bucurii de Paști pentru vârstnicii din s. Scoreni”.

De Joia Mare, pe 29.04.2021, cu suportul a 3 voluntare (Anișoara Miron, Carolina Zavatin și Nata Iordache) 15 vârstnici din s. Scoreni au primit câte o felicitare, un suport bănesc de 700 lei, precum și un pachet plin cu bunătăți pentru masa de sărbătoare – cozonaci și ouă roșii, pastramă, șuncă, conserve, suc, ulei, hrișcă, fructe și legume, etc.

Acest gest frumos a fost posibil datorită faptului că mai mulți oameni cu suflet mare au răspuns apelului de strângere de fonduri, unindu-și eforturile pentru a aduce un licăr de speranță și un zâmbet pe chipul a 15 vârstnici din s Scoreni, în ajunul sfintelor sărbători de Paști.

Sănătate, Liniște și Pace – Sărbători liniștite pentru toși vârstnicii s. Scoreni, din partea organizatorilor și donatorilor!

Organizatori:

  1. Lucia Staver
  2. Anișoara Miron
  3. Carolina Zavatin
  4. Nata Iordache

Donatori: Igor Diaconu, Inga Zavatin, Dorin Bîrsa, Victoria Staver, Mariana Staver, Nicu Cheptea, Elena Zavatin, Nadejda Bobeica, Larisa Iordachi, Loredana Schimbator, Veronica Bîtca, Aliona Staver, Valentina Staver, Victor Macarevici, Natalia Revenco, Iurie Țurcan, Racu Tatiana, Anișoara Talmaci, Angela Schimbător, Ruslan Bogușevschi, Marcela Nogailic, Lenuța Staver, Doinița Madan, Ivan Staver, Luminița Staver, Constantin Staver, Stela Scull, Veronica Vasilica, Dina Miron, Joly Joly.